Producten van de Canarische Eilanden.

Aloe Vera

Linda y Dulce Nederland heeft verschillende producten in het assortiment met als basis ingrediënt Aloe Vera. De beste Aloe Vera komt van de Canarische Eilanden, 100% natuurlijk en ecologisch. Deze Aloe Vera wordt door verschillende experts als de beste Aloe Vera ter wereld beschouwd juist omdat het klimaat en de luchtvochtigheid optimaal zijn voor het kweken van dit type plant. 

Studies hebben een anti-verouderingseffect kunnen aantonen. Aloe Vera zou fijne lijntjes kunnen verminderen, de elasticiteit kunnen verbeteren en de collageenaanmaak kunnen stimuleren. Twee bekende eigenschappen van Aloe Vera zijn het kalmeren en hydrateren van de huid. Er zijn aanwijzingen dat Aloe Vera positieve effecten kan hebben bij huidproblemen als eczeem, acne en psoriasis, maar ook bij het herstellen van wondjes en na verbranding. De plant Aloe Vera bevat verschillende stoffen die een antibacteriële en ontstekingsremmende werking hebben. Aloe Vera is vooral ook populair in aftersun-producten door de verkoelende eigenschap. 

Aloe Excellence

Ontdek de voordelen van de producten van Aloe Excellence. De ingrediënten van Aloe Excellence van Chhabria worden bij elkaar gezocht en verzameld op Lanzarote en naar de laboratoria van Aloe Excellence in Barcelona gestuurd. Hier wordt het eindproduct gemaakt met de meest geavanceerde en vooruitstrevende ecologische technieken op de markt beschikbaar voor het behoud van de natuurlijke eigenschappen van de producten. Dankzij wetenschappelijke vooruitgang is Aloe Excellence van Chhabria erin geslaagd een product aan te bieden met sterk regenererende eigenschappen, een aangenaam gevoel op de huid en met een unieke geursensatie.