Welkom bij Linda y Dulce Nederland

De producten die wij in ons assortiment aanbieden importeren wij zelf uit Spanje en kunnen wij voor een goede en vriendelijke prijs leveren. De producten zijn qua ingrediënten vergelijkbaar met de producten die u in Nederland in de winkel kunt kopen. Echter, de Spaanse producten die wij voor u importeren zijn vele malen voordeliger. U betaalt bijna 3x zoveel in Nederland voor een product met dezelfde ingrediënten in Spanje. 

Ook leveren wij producten die bijna onvergelijkbaar zijn. Vele Nederlanders en andere nationaliteiten die regelmatig in Spanje verblijven hebben de weg al weten te vinden naar de verschillende producten van onder andere de merken Deliplus, SISBELA Cosmetics, Lixoné en Aloe Excellence (Aloe Vera van de Canarische Eilanden). Niet enkel omdat de producten voordelig zijn, maar zeker niet in de laatste plaats omdat de producten 100% effectief zijn en over het algemeen licht geurend.

Waarschijnlijk heeft u al wel opgemerkt dat de prijs die u betaalt in Spanje voor dezelfde producten verschilt met de prijs die wij aanbieden. Dit heeft te maken met de vervoers- en importkosten die wij moeten maken. We kunnen het niet vermijden   dat de producten eerst naar Nederland vervoerd dienen te worden.