Aloe Excellence Aloë Vera Canarische Eilanden

Aloë Vera van de Canarische Eilanden 

Ontdek de voordelen van de producten van Aloë Excellence. Aloë Vera van de Canarische Eilanden. Dit product wordt door verschillende experts als de beste ter wereld beschouwd, omdat het klimaat en de luchtvochtigheid optimaal zijn voor het kweken van dit type plant. 

Anti-veroudering

Studies hebben een anti-verouderingseffect kunnen aantonen. Aloë Vera zou fijne lijntjes kunnen verminderen, de elasticiteit kunnen verbeteren en de collageenaanmaak kunnen stimuleren.

Dit product wordt door verschillende experts als de beste ter wereld beschouwd, omdat het klimaat en de luchtvochtigheid optimaal zijn voor het kweken van dit type plant. 

Herkomst Lanzarote

De ingrediënten van Aloe Excellence van Chhabria worden bij elkaar gezocht en verzameld op Lanzarote en naar de laboratoria van Aloe Excellence in Barcelona gestuurd. Hier wordt het eindproduct gemaakt met de meest geavanceerde en vooruitstrevende ecologische technieken op de markt beschikbaar voor het behoud van de natuurlijke eigenschappen van de producten. Dankzij wetenschappelijke vooruitgang is Aloe Excellence van Chhabria erin geslaagd een product aan te bieden met sterk regenererende eigenschappen, een aangenaam gevoel op de huid en met een unieke geursensatie.