Veel gestelde vragen retourneren

Hoe kan ik mijn bestelde producten retourneren?

Ongeopende/onbeschadigde verzorgingsproducten die u in de webshop heeft gekocht, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling voor uw eigen rekening aan Linda y Dulce Nederland retourneren. 

Handgeknoopte items kunnen niet worden geretourneerd, daar deze op bestelling worden gemaakt. Met uitzondering van wanneer de items beschadigd door u zijn ontvangen. Neem in dit geval middels e-mail contact op met Linda y Dulce Nederland, onder bijvoeging van een foto van het door u ontvangen, beschadigde item. 

 

  • U vult het retourformulier in dat is bijgevoegd bij uw bestelling.
    Vergeet niet het bestelnummer van uw bestelling te vermelden. Linda y Dulce Nederland heeft uw bestelnummer nodig om uw retour te kunnen verwerken.

 

  • Verpak uw producten en voeg het ingevulde retourformulier bij aan uw retourzending.

 

  • Stuur uw pakket voor eigen rekening retour naar:

 

  • Linda y Dulce Nederland
  • Fazantenhoek 9 
  • 2317WP LEIDEN     
  • Nederland   

 

 

Kan ik een geopend verzorgingsproduct retourneren?

In verband met hygiëne, veiligheid en houdbaarheid worden verzorgingproducten die reeds gebruikt of geopend zijn, niet retour genomen. Door het openen en eventueel uitproberen van een product ontstaan gebruikssporen. Hierdoor is een situatie ontstaan waarin het product niet meer verkoopbaar is voor Linda y Dulce Nederland. Het is ten alle tijden zo dat Linda y Dulce Nederland garant staat voor altijd nieuwe en ongeschonden verzorgingsproducten.

Alleen verzorgingsproducten waarvan de zegel niet is verbroken en/of geen schade vertoont worden geaccepteerd. Retourneren is enkel mogelijk indien de zegel van het product volledig intact is.

Uitzondering: indien één of meerdere verzorgingsproducten beschadigd zijn bezorgd, kunt u contact opnemen met Linda y Dulce Nederland. Wij vragen dat u een foto naar ons zendt via e-mail van de beschadigde producten en zullen ervoor zorgdragen dat nieuwe producten aan u worden nagestuurd.

Geopende en/of gebruikte artikelen die wij retour ontvangen, worden niet geaccepteerd en zullen middels een begeleidende brief geretourneerd worden naar de klant.

Kan ik een handgeknoopt item retourneren?

In gevallen anders dan beschadiging kunnen handgeknoopte items niet geretourneerd worden, daar deze op bestelling worden gemaakt.

Uitzondering: indien één of meerdere handgemaakte items beschadigd zijn bezorgd, kunt u contact opnemen met Linda y Dulce Nederland. Wij vragen dat u een foto naar ons zendt via e-mail van de beschadigde items en zullen ervoor zorgdragen dat nieuwe producten aan u worden nagestuurd.

Handgeknoopte items die niet beschadigd zijn die wij retour ontvangen, worden niet geaccepteerd en zullen middels een begeleidende brief geretourneerd worden naar de klant.