Spaanse producten bij Linda y Dulce Nederland

Velen gaan jaarlijks op vakantie naar Spanje en de Canarische Eilanden, en raken verkocht aan de Spaanse verzorgingsproducten. En niet zonder reden, want deze producten zijn exclusief en excellent van kwaliteit. Producten met een heerlijk zachte geur en voelbaar effectief.

 

Hier bij Linda y Dulce Nederland vindt u verzorgingsproducten die wij zelf importeren vanuit de Canarische Eilanden en het vaste  land van Spanje. Producten van een uitstekende kwaliteit en met een zeer vriendelijk prijskaartje. Deze producten zijn in Spanje heel populair en hebben hun weg naar Nederland en België inmiddels gevonden. Het is niet meer nodig om al deze producten vanuit Spanje en de Canarische Eilanden mee te nemen, u kunt deze nu bestellen bij Linda y Dulce Nederland. Het assortiment wordt nog wekelijks aangevuld.

 

Het eerste nieuwe merk wat er aan zit te komen is Mussa Canaria, vegan handgemaakte producten met Aloe Vera en een bananenextract afkomstig van de biologische bananen van de Canarische Eilanden. Klinkt aantrekkelijk toch? Houd onze pagina in de gaten voor producten-updates.